Bericht versturen
Thuis ProductenRubberverpakkerselementen

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker

  • Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
  • Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
  • Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
  • Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
  • Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: SHQN
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: OP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000
Prijs: 0.3-1
Verpakking Details: Kartonnen verpakking
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000pcs per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte:: 3.5“ 4,5“ 5,5“ of douane zises Materiaal:: , HNBR en nitril
Werkende Druk: 35 Mpa Milieu:: olie, gas, gascondensaat
Maximum temperatuur:: +120 С kleur: Zwarte of douanekleur
Origineel: Shanghai China
Hoog licht:

verpakkersolie en gas

,

olieveldverpakkers

Hoogste-kwaliteitsolieveld , HNBR en Nitril al rubberdownhole verpakker

Eigenschappen van de rubberkoppen van de olieverpakker:

1) Bekwaam om Hoge druk te ondersteunen en Op hoge temperatuur.

2 ) Worden bewezen in betrouwbaarheid.

3) Beschikbaar in een brede waaier van grootte.

4 die) Druk voor uw vereisten en bij temperaturen van 150ºC (302ºF) wordt getest

5) Getest voor 30 cycli.

6) vormt tot 30 tot een kom“ kan worden geleverd.

Shanghai Qinuo vervaardigt een brede waaier van Verpakkerskoppen en de Koppen van de vervangingsverpakker over de hele wereld voor klanten. Deze Verpakkerskoppen worden ontwikkeld om in goed het variëren van voorwaarden te presteren en maximumduurzaamheid en verzegelbaarheid in taaist van olieveldvoorwaarden te verstrekken.

Wij vervaardigen zowel Draadskelet/Draadnetwerk/de Verpakkerskoppen van het Draadkader als Rubberverpakkerskoppen zonder enig netwerk.

De standaardverpakker vormt types tot een kom:

De koppen van de draadverpakker: Gebouwd als richtingverpakkingselement, vormt onze gladde kop van de typeverpakker een verbinding om mededeling van één streek aan een andere tegen te houden. Zijn automatisch verzegelende lip handhaaft druk aan de kant het heeft gericht op. De koppen van de draadverpakker zijn beschikbaar met veelvoudige tussenvoegsels en samenstellingen en in een waaier van omhulselgewichten. Afhankelijk van de toepassing, kunnen zij op douanehulpmiddelen of doornen als enige of dubbele kop of in veelvoudige combinaties worden geïnstalleerd.

Op zwaar werk berekende verpakkerskoppen: Specifiek ontworpen en thermisch behandeld voor maximumduurzaamheid en stabiliteit, zijn deze koppen van het verpakkersolieveld ideaal voor gebruik in wasputten en andere toepassingen die het ononderbroken werken van de kop vereisen. Dank aan hun dubbel-mandontwerp, zijn zij meer bestand dan andere verpakkerskoppen tegen hoge druktoepassingen. Ook beschikbaar zijn de volledige op zwaar werk berekende eenheden van de verpakkerskop.

Alle-rubberverpakkerskoppen: Wij maken deze verpakkerskoppen van hoogstaande, schuring-bestand rubbersamenstellingen die het effect van slijtage en scheur verminderen. Zonder enig bedrading of metaal in de kop, zijn de alle-rubberkoppen flexibeler die andere types.

Ingepaste verpakkerskoppen: De ingepaste en alle-rubber ingepaste verpakkerskoppen zijn meest geschikt voor het stomen van toepassingen. Het geïntegreerde ingepaste tussenvoegsel vergemakkelijkt de verbinding van een assemblage of een hulpmiddel. Merk op dat de ingepaste verpakkerskoppen niet voor de processen van de hoge drukwas worden gebouwd.

Onze Verpakkerskoppen zijn beschikbaar net in diverse grootte bij een buizenstelsel 1-1/4 ″ door een omhulsel 7 ″ en meer. De specifieke grootte/de ontwerpen kunnen worden ontwikkeld gebaseerd op uw vereisten.

Werkende Druk

MPa 35

Milieu

olie, gas, gascondensaat

Beschikbaar Materiaal

Het rubber van FKM, van , van HNBR en van het nitril

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 0

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 1

De rubberverpakkerskoppen zijn drillable samengestelde hulpmiddelen die worden gecreeerd om toe te staan voor de zonale isolatie van materialen in situaties waar de meertrappige boring en de stimulatie worden uitgevoerd. Hoewel deze verpakkerskoppen uit een verscheidenheid van materialen kunnen bestaan, bieden wij hen in het rubber van FKM, van , van HNBR en van het nitril aan. de verpakkerskoppen zijn typisch beschikbaar in een verscheidenheid van grootte die ook, onze aanpassingsvaardigheden van primair belang maken voor elke unieke voorgestelde situatie.

Andere relatieve rubberproducten:

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 2

Wij kunnen ook kop van de olieveld de rubberzwabber verstrekken

De Ta-zwabberkop is een medium-duty, alle-rubber veranderlijke lippenkop die grotere flexibiliteit onder lichtere ladingen aanbiedt.

De MV zwabberkop is een light-duty, alle-rubberkop vooral efficiënt in vloeistof met een hoge verhouding van opgeschort zand. Het heeft veelvoudige flexibele, omgedraaide lippen die gemakkelijk.

De V-zwabberkop is een ring-type, enig-lip, flexibele, alle-rubberdiekop op een staalring wordt gevormd. Het is ideaal voor het opheffen van zand-geladen vloeistoffen en voor licht-lading het zwabberen. Het is één enkele versie van de MV zwabberkop.

De TUF-zwabberkop is een flexibel, synthetisch rubberkop met de lentestaal het versterken draden voor zware ladingen maar is genoeg flexibel voor lichte of middelgrote ladingen.

De UF-zwabberkop is een rubber voor alle doeleinden, synthetisch kop die sterke, flexibele de lentestaal het versterken draden bevatten.

De j-zwabberkop is een duurzame, op zwaar werk berekende kop met een lange, flexibele lip en sterke staal het versterken draden die een goede opwaartse slagverbinding voor het opheffen van zware ladingen verstrekken.

De de zwabberkop van GW is een zware, flexibele die, enig-lippenkop door de draad van het de lentestaal wordt versterkt. De overmaatse lip leidt tot een goede opwaartse slagverbinding.

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 3

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 4

Toepassingsmilieu: olie, gas, gascondensaat.

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 5

Verpakking en verzending:

1: Druk uit: S.F., DHL, UPS, TNT, Fedex ect, voor dringende en kleine orde.

2: Luchtverzending: luchthaven aan luchthaven of luchthaven aan deur.

3: Overzeese verzending: geschikt voor bulkgoederen. het zal vergt meer langere tijd dan luchtverzending.

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 6

De Industrieco. Ltd werd van Shanghai Qinuo opgericht in 2003, is een nieuwe en high-tech onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. Sinds zijn aanvang, concurreren wij die het „Kwaliteit voor Overleving aanhangen, Innovatie voor Ontwikkelings“ concept, ononderbroken ontwikkeling en innovatie, in binnen- en buitenland wonnen wij een goede reputatie.

Ons bedrijf verleent professionele plastic delen, rubberdelen en passende die delenontwerp en productiediensten, producten hoofdzakelijk in auto's worden gebruikt, huishoudapparaten, machinesmateriaal en olie de industrie en andere gebieden. Wij hebben een professionele productie en verkoopteam, „Hoogte - de kwaliteit, Hoog Professionalisme, Hoog rendement“ is de principes om dingen te doen.

Wij hebben twee fabrieken, meer dan 30 injectie het vormen machines, vormende machines en CNC draaibanken. Ons bedrijf wordt gevestigd op het Nieuwe Gebied van Pudong, Shanghai. Het elegante milieu, geschikt vervoer, vergt slechts 30 minuten van ons bedrijf aan Pudong-Luchthaven.

Wij keuren uitvoerig kwaliteitsbeheersysteem, al componenten overgegaane ROHS-certificatie goed, worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Finland, Nieuw Zeeland, Australië en andere landen en gebieden.

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 7

De mening van de vormhoek voor de rubberdelen:

Het Nitril Rubberdownhole van olieveld HNBR Verpakker, de Rubberkop van de Olieverpakker 8

Waarom kies Onze Koppen van de hoogste-Kwaliteitsverpakker?

Wij begrijpen dat blijft geen kwestie binnen welke industrie u bent, één ding hetzelfde: U hebt hoogste-kwaliteitsproducten nodig om de veiligheid van uw mensen, de levensduur van uw materiaal en de kwaliteit van uw product te verzekeren.

Als u verrichtingen moet vertragen toe te schrijven aan om het even welke materiële tekorten, kan het een reusachtige financiële last op uw zaken plaatsen. Bijvoorbeeld, kan het kunnen geen oliebron voor een dag in werking stellen de tientallen duizenden dollars in kosten tegenkomen. Op dezelfde manier als u in de landbouwzaken bent, zijn het uitstellen van om het even wat van het bewerken en het planten aan het oogsten eenvoudig geen optie, aangezien het het product zal beïnvloeden.

Daarom bekijken wij altijd dingen vanuit het perspectief van onze cliënten. Wij waarderen altijd dat het hebben van tijdig geleverde hoogste-kwaliteitsproducten eenvoudig geen optie is: Het is een must.

Welkom om ons voor meer informatie over de rubberolieverpakkers te contacteren.

Contactgegevens
Shanghai Qinuo Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Cora Chen

Tel.: +8619065106125

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten